Vil du sælge dit fritids- eller sommerhus?

Ejendomsmægler.dk er en gratis og uforpligtende tilbudstjeneste, der hjælper dig med at finde den rigtige mægler til at sælge dit sommerhus. Du bliver kontaktet med konkrete tilbud fra op til fire ejendomsmæglere, der har erfaring med hussalg i det område, hvor din fritidsbolig ligger.

Skal du i gang med at sælge dit sommerhus eller din fritidsbolig? Udfyld formularen og få tilbud fra flere ejendomsmæglere.

Vi sørger for, at du bliver kontaktet af kompetente mæglere, der har specialiseret sig i boligsalg i dit sommerhusområde og kan sælge din fritidsbolig til den bedste pris.

Få tilbud fra ejendomsmæglere

Hvem skal sælge dit sommerhus?

Sommerhusmarkedet er anderledes end markedet for helårsboliger. Derfor bør du også gøre dig nogle andre overvejelser, når du vælger mægler til at sælge din fritidsbolig:

 • Skal mægleren have tilknytning til lokalområdet, hvor dit sommerhus ligger?
 • Har ejendomsmægleren erfaring med at sælge sommerhuse, fritidsboliger eller ferielejligheder?
 • Vil du gerne have mulighed for at benytte dit sommerhus eller leje det ud, mens det er til salg?
 • Har ejendomsmægleren et køberkartotek med overblik over folk, der er interesserede i at købe sommerhus i området?

De overvejelser er vigtige, fordi det er en anden type forbruger, der køber sommerhuse, og fordi der er nogle andre regler forbundet med sommerhussalg.

Ligesom hvis du skulle sælge din helårsbolig er det altid en god idé at undersøge markedet og indhente tilbud fra flere ejendomsmæglere.

 • Det er overskueligt
 • Udfyld skemaet, få tilbud, sammenlign og vælg den mægler, der passer til dig.
 • Det er nemt
 • Du slipper for at lede efter ejendomsmæglere. Vi sørger for, at de kontakter dig.
 • Det er uforpligtende
 • Du bestemmer selv, om du vil takke ja til de tilbud, du får fra mæglerne.

Sammenlign tilbud fra flere ejendomsmæglere

Der er stor forskel på mæglernes salær, og forskellige ejendomsmæglere kan vurdere og prissætte dit sommerhus forskelligt.

Du vil derfor ofte kunne spare penge på at sammenligne tilbud fra forskellige ejendomsmæglere, inden du beslutter dig for, hvem der skal sælge din fritidsbolig.

Prisen for at sælge dit sommerhus er vigtig, når du vælger ejendomsmægler. Men det er ikke det eneste, du skal basere dit valg på. Du bør også undersøge:

 • Er mægleren medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE)?
 • Er mæglerens vurdering realistisk sammenlignet med priserne i sommerhusområdet?
 • Hvordan vil mægleren markedsføre sommerhuset?
 • Har I kemi, og føler du dig tryg ved at overlade dit sommerhussalg til mægleren?

Hvis du bor langt væk fra sommerhuset, kan du ikke være lige så tæt på salgsprocessen, som når du sælger dit private hjem.

Det gør det endnu vigtigere, at du finder en ejendomsmægler, du har tillid til, og som har respekt for dine behov i salgsprocessen.

Indhent tilbud fra ejendomsmæglere

Find den bedste ejendomsmægler til den rigtige pris

Når du bruger Ejendomsmægler.dk, skal du ikke selv bruge tid på at tage kontakt til forskellige mæglere. Du bliver kontaktet med op til fire forskellige tilbud.

Det eneste, du skal gøre, er at sammenligne de forskellige tilbud for at finde den bedste ejendomsmægler. Det er uforpligtende, og du bestemmer selv, om du takker ja eller nej til tilbuddene.

Om Ejendomsmægler.dk

Ejendomsmægler.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter en kvalificeret ejendomsmægler til dit boligsalg.

Vores samarbejdspartnere kan både hjælpe dig med salg af helårsbolig, sommerhus, landbrug og grunde. Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode tilbud uden selv at skulle bruge lang tid på at lede.

Tjenesten er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Få tilbud fra ejendomsmæglere

check icon

Spar tid

Spild ikke tiden med at indhente tilbud. Lad professionelle og lokalkendte ejendomsmæglere kontakte dig med gode tilbud.

check icon

Spar penge

Ejendomsmæglerne ved, at de konkurrerer om dig som kunde. Du kan være sikker på, at de giver dig deres bedste tilbud.

check icon

Vælg det bedste

Vælg det bedste tilbud. Find en ejendomsmægler, du har tillid til og kemi med – en god mægler kan sikre et godt boligsalg.

Få tilbud fra flere ejendomsmæglere

Landsoversigt