Sammenlign op til 4 mæglere på Østerbro

Vil du sætte din bolig til salg på Østerbro? Hos Ejendomsmægler.dk kan du sammenligne tilbud fra flere mæglere og vælge den bedste ejendomsmægler til dig og dit boligsalg på Østerbro – gratis og uforpligtende

Sådan gør du
  1. Udfyld skemaet

    Når du har udfyldt skemaet, sendes dit boligsalg automatisk i udbud til udvalgte mæglere på Østerbro.

  2. Sammenlign tilbud fra flere ejendomsmæglere

    Du bliver kontaktet af op til fire mæglere, som kan vurdere din bolig. Når de har vurderet din bolig, kan du nemt sammenligne tilbud, gebyrer, salgsstrategi, lokalkendskab osv.

  3. Vælg den bedste ejendomsmægler for dig og dit boligsalg

    Reflektér over, hvordan kemien er med mæglerne og hvilken du stoler mest på kan sælge din bolig. Den billigste ejendomsmægler er ikke nødvendigvis den bedste.

Ejendomsmæglerne, der kontakter dig, vil gerne sælge din bolig. De konkurrerer om dit boligsalg ved at vurdere din bolig realistisk og giver dig deres bedste tilbud. Du skal bare sammenligne tilbuddene. Det er uforpligtende, så du må altså gerne sige nej tak.

Sammenlign mæglere

Vores samarbejdspartnere er alle registrerede ejendomsmæglere i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister, så du kan trygt stole på, at du får tilbud fra reelle og kvalificerede mæglere.

Derfor skal du sammenligne ejendomsmæglere

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen anbefaler dig at indhente tilbud fra flere mæglere, før du sælger din bolig.

Du bør sammenligne ejendomsmæglere, fordi der kan være mange penge at spare ved dit boligsalg. Det vil også give dig mulighed for at stå bedre i en potentiel forhandlingssituation med mæglerne.

Analyser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen peger på, at kun halvdelen af boligsælgere prøver at forhandle om prisen med deres ejendomsmæglere. Det kan ellers godt betale sig, fordi 9 ud af 10 boligsælgere, der forhandler om prisen, får den sat ned.

Når du sammenligner ejendomsmæglere, vil det give dig et bedre billede af, hvad udbudsprisen på din bolig bør sættes til, hvis mæglernes vurderinger er ret enslydende eller de er meget forskellige.

Få tilbud fra ejendomsmæglere

Sæt din bolig til salg på Østerbro

Østerbro er kendt som det nok roligste brokvarter i København, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo for mange. På Østerbro er der uden tvivl mange mæglere, der ønsker at sælge din bolig. Udvalget er stort, så det kan være svært at finde ud af, hvilken ejendomsmægler på Østerbro, der er bedst for dit boligsalg.

På Østerbro finder du ejendomsmæglere fra større, landsdækkende kæder og mindre, lokale mæglere. Det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet, men det vil være smart at indhente tilbud fra flere mæglere, så du kan sammenligne.

Når du skal sælge din bolig, kan en god ejendomsmægler være sin egen vægt værd i guld. Den gode mægler kan være med til at sikre dig en større salgssum eller sælge din bolig hurtigt, hvis du ønsker det. Men vigtigst af alt vil en god ejendomsmægler kunne give dig ro i maven omkring dit boligsalg.

Find ejendomsmægler

Østerbros boligmarked

Østerbro er en del af de gamle brokvarterer i København med en gammel og fin historie, der er særdeles attraktiv på det brandvarme københavnske boligmarked.

Der er i høj grad fart på boligmarkedet på Østerbro og stor interesse for alt fra ejerlejligheder og andelsboliger til parcel- og rækkehuse.

Så uanset om du skal sælge en ejerlejlighed på Indre Østerbro, et rækkehus i Kartoffelrækkerne, et nybyg ved Nordhavn eller en villa i ambassadekvarteret, har du gode muligheder for at få et hurtigt salg og en god pris på din bolig.

Østerbro har mange købere om buddet, og der er skarp konkurrence hos mæglerne. Derfor er det vigtigt for dig at finde en dygtig, engageret og lokalkendt ejendomsmægler på Østerbro, som ikke tager en urimelig overpris for at sælge netop din bolig.

Sammenlign ejendomsmæglere

Om Ejendomsmægler.dk

Ejendomsmægler.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter en kompetent ejendomsmægler med erfaring inden for at sælge din type bolig.

Vores dygtige samarbejdspartnere kan hjælpe dig med alt fra salg af helårsbolig, sommerhus, landbrug og grunde. Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode salgstilbud og realistiske salgsvurderinger uden selv at skulle bruge lang tid på at lede.

Ejendomsmægler.dk er udviklet og drevet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Læs mere

check icon

Spar tid

Spild ikke tiden med at indhente tilbud. Lad professionelle og lokalkendte ejendomsmæglere kontakte dig med gode tilbud.

check icon

Spar penge

Ejendomsmæglerne ved, at de konkurrerer om dig som kunde. Du kan være sikker på, at de giver dig deres bedste tilbud.

check icon

Vælg det bedste

Vælg det bedste tilbud. Find en ejendomsmægler, du har tillid til og kemi med – en god mægler kan sikre et godt boligsalg.

Få tilbud fra flere ejendomsmæglere

Landsoversigt