Find ejendomsmægler på Frederiksberg

Skal du sætte din bolig til salg på Frederiksberg? Hos Ejendomsmægler.dk kan du sammenligne tilbud fra flere mæglere og vælge den bedste ejendomsmægler til dig og dit boligsalg på Frederiksberg – gratis og uforpligtende.

Sådan gør du
 1. Udfyld skemaet

  Dit boligsalg sendes automatisk i udbud til udvalgte mæglere på Frederiksberg.

 2. Sammenlign tilbud fra flere ejendomsmæglere

  Du bliver kontaktet af op til fire mæglere, som kan vurdere din bolig. Når de har vurderet din bolig, kan du nemt sammenligne tilbud, gebyrer, salgsstrategi, lokalkendskab osv.

 3. Vælg den bedste ejendomsmægler for dig og dit boligsalg

  Reflektér over, hvordan kemien er med mæglerne og hvilken du stoler mest på kan sælge din bolig. Den billigste ejendomsmægler er ikke nødvendigvis den bedste.

Når du har udfyldt skemaet, bliver du kontaktet af op til fire lokalkendte mæglere. De er alle interesserede i at sælge din bolig og vil konkurrere om dit boligsalg ved at vurdere din bolig realistisk og give deres allerbedste tilbud. Du skal bare sammenligne tilbuddene fra ejendomsmæglerne. Det er helt gratis og uforpligtende – du må altså gerne sige pænt nej tak.

Bliv kontaktet af flere mæglere

Alle vores samarbejdspartnere er registrerede ejendomsmæglere i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister, så du kan trygt stole på, at du får tilbud fra reelle og kvalificerede mæglere.

Sæt din bolig til salg på Frederiksberg

Frederiksberg er et attraktivt sted at bo, og der er uden tvivl mange mæglere, der har lyst til at sælge din bolig. Udvalget er stort, så det kan være svært at regne ud, hvilken ejendomsmægler på Frederiksberg, der er bedst for dit boligsalg.

Du finder både ejendomsmæglere fra større, landsdækkende kæder og mindre, lokale mæglere på Frederiksberg. Det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet, men det vil være smart at indhente tilbud fra flere mæglere, så du kan sammenligne.

Du står bedre som boligsælger, når du modtager flere tilbud. Der kan være mange penge at spare på dit boligsalg ved at sammenligne salærer, marketingstrategi og salgsvurderinger, og se, om du kan forhandle prisen.

Når du skal sælge din bolig, kan en god ejendomsmægler være sin egen vægt værd i guld. Den gode mægler kan være med til at sikre dig en større salgssum eller sælge din bolig hurtigt, hvis du ønsker det. Men vigtigst af alt vil en god ejendomsmægler kunne give dig ro i maven omkring dit boligsalg.

Find ejendomsmægler

Hvilken ejendomsmægler på Frederiksberg skal man vælge?

Hvem er den bedste ejendomsmægler på Frederiksberg? Det er meget subjektivt. Den bedste mægler for dig er ikke nødvendigvis den bedste for din nabo. Derfor hjælper det sjældent at læse toplister over de bedste ejendomsmæglere i landet.

Men hvordan finder du så frem til den bedste ejendomsmægler for dig? Et godt bud ville være at bruge Ejendomsmægler.dk, så du slipper for at endevende internettet for at finde frem til samtlige ejendomsmæglere i dit nabolag. Vi gør arbejdet for dig og får ejendomsmæglerne til at kontakte dig med deres mest konkurrencedygtige tilbud til dit boligsalg.

Indhent tilbud fra mæglere

Når du skal sammenligne og vælge ejendomsmægler, kan det være smart at tænke lidt over dine egne kriterier for en god mægler. Her har du et par bud på, hvad som kan være vigtigt i sammenligningen af mæglere på Frederiksberg:

 • Har mægleren erfaring med at sælge boliger på Frederiksberg?

 • Vil du sælge din bolig hurtigt? Eller til så høj pris som muligt?

 • Har mægleren en plan med dit boligsalg?

 • Har du god kemi med ejendomsmægleren? Føler du dig tryg ved, at mægleren kan sælge din bolig?

 • Har mægleren et stort netværk? Kender de måske allerede en potentiel køber?

Frederiksbergs boligmarked

Danmarks tættest befolkede kommune, Frederiksberg, har med sine mange grønne områder og smukke facader længe været en eftertragtet bydel i København.

Ikke overraskende har Frederiksberg fulgt de københavnske brokvarterer, når det kommer til et superaktivt boligmarked.

Det varme boligmarked på Frederiksberg gør, at der er stor interesse for alt fra ejerlejligheder på livlige Værnedamsvej og andelsboliger i sidegaderne til H.C. Ørsteds Vej til elegante villaer langs Dalgas Boulevard og rækkehuse i Fuglebakkekvarteret.

Så uanset hvilken type bolig du skal sælge, står du som sælger i en god position. Frederiksberg betragtes som sælgers marked. Det betyder, at der er mange købere om buddet og skarp konkurrence mellem ejendomsmæglerne på Frederiksberg.

Der er flere steder på Frederiksberg, hvor prisen på boliger kan være bestemt af, om boligen er placeret på den ene gade frem for den anden. Derfor er det en god idé med en lokalkendt mægler til dit boligsalg. Én, som kan vurdere din bolig realistisk.

Få salgsvurderinger

Den hårde konkurrence hos mæglerne på Frederiksberg giver dig en stor fordel, når du skal sammenligne og finde den bedste ejendomsmægler for dig. Efter du har udfyldt skemaet, vil ejendomsmæglerne kontakte dig for at aftale, hvornår de kan vurdere din bolig. Herefter giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige tilbud.

Om Ejendomsmægler.dk

Ejendomsmægler.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter en kompetent ejendomsmægler med erfaring inden for at sælge din type bolig.

Vores dygtige samarbejdspartnere kan hjælpe dig med alt fra salg af helårsbolig, sommerhus, landbrug og grunde. Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode salgstilbud og realistiske salgsvurderinger uden selv at skulle bruge lang tid på at lede.

Ejendomsmægler.dk er udviklet og drevet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Læs mere

check icon

Spar tid

Spild ikke tiden med at indhente tilbud. Lad professionelle og lokalkendte ejendomsmæglere kontakte dig med gode tilbud.

check icon

Spar penge

Ejendomsmæglerne ved, at de konkurrerer om dig som kunde. Du kan være sikker på, at de giver dig deres bedste tilbud.

check icon

Vælg det bedste

Vælg det bedste tilbud. Find en ejendomsmægler, du har tillid til og kemi med – en god mægler kan sikre et godt boligsalg.

Få tilbud fra flere ejendomsmæglere

Landsoversigt