Sammenlign og find ejendomsmæglere på Vesterbro

Skal du sætte din bolig til salg på Vesterbro? Hos Ejendomsmægler.dk kan du sammenligne tilbud fra flere mæglere og vælge den bedste ejendomsmægler til dig og dit boligsalg på Vesterbro – gratis og uforpligtende.

Sådan gør du
 1. Udfyld skemaet

  Dit boligsalg sendes automatisk i udbud til udvalgte mæglere med erfaring i at sælge boliger på Vesterbro.

 2. Sammenlign tilbud fra flere ejendomsmæglere

  Du bliver kontaktet af op til fire mæglere, som kan vurdere din bolig. Når de har vurderet din bolig, kan du nemt sammenligne tilbud, gebyrer, salgsstrategi, lokalkendskab osv.

 3. Vælg den bedste ejendomsmægler for dig og dit boligsalg

  Reflektér over, hvordan kemien er med mæglerne, og hvilken, du stoler mest på, kan sælge din bolig. Den billigste ejendomsmægler er ikke nødvendigvis den bedste.

Når du har udfyldt skemaet, bliver du kontaktet af op til fire lokalkendte mæglere. De konkurrerer om dit boligsalg ved at vurdere din bolig realistisk og give deres bedste tilbud til dig. Du skal bare sammenligne tilbuddene fra ejendomsmæglerne. Det er helt gratis og uforpligtende – du må altså gerne sige nej tak.

Sammenlign mæglere

Alle vores samarbejdspartnere er registrerede ejendomsmæglere i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister. Du kan derfor trygt stole på, at du får tilbud fra reelle og kvalificerede mæglere.

Hvorfor bør man sammenligne ejendomsmæglere?

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen anbefaler, at du indhenter tilbud fra flere mæglere, før du sælger din bolig. Når du sammenligner ejendomsmæglere, vil du stå bedre i en potentiel forhandlingssituation med mæglerne.

Ifølge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er det kun halvdelen af boligsælgere, der prøver at forhandle om prisen med deres ejendomsmægler. Det kan ellers godt betale sig. Ni ud af ti boligsælgere får prisen sat ned, når de forhandler om den.

Der kan være mange penge at spare på dit boligsalg. Sammenligningen giver dig et bedre billede af, hvad udbudsprisen på din bolig bør sættes til – både når mæglernes vurderinger er ret enslydende og meget forskellige.

Få tilbud fra ejendomsmæglere

Når du skal sammenligne og vælge ejendomsmægler, kan det være smart at tænke lidt over, hvilke krav du egentligt vil stille til din mægler. Det kan eksempelvis være vigtigt at overveje følgende:

 • Har mægleren erfaring med at sælge boliger på Vesterbro?

 • Vil du sælge din bolig hurtigt? Eller til så høj pris som muligt?

 • Har mægleren en plan for dit boligsalg?

 • Har du god kemi med ejendomsmægleren? Føler du dig tryg ved, at mægleren kan sælge din bolig?

 • Har mægleren et stort netværk? Har de måske allerede en potentiel køber klar?

Sammenlign ejendomsmæglere

Boligmarkedet på Vesterbro

Vesterbro er en del af de klassiske brokvarterer i København. Bydelen har en interessant historie, og det gamle brokvarter har dannet kulisse for mange forandringer gennem årene. Det har gjort det til en af de mest populære københavnske bydele at bo i.

Det københavnske boligmarked er brandvarmt, og Vesterbro er ingen undtagelse. Bydelen har været i rivende udvikling de seneste mange år og har nu et summende udeliv med nogle af byens bedste og mest populære spisesteder, barer og natklubber.

Det varme boligmarked gør, at der er stor interesse for boliger på Vesterbro. Så uanset om du er ude på at sælge en ejerlejlighed nær det pulserende Kødbyen, et nybyg i Carlsberg-byen, en andelsbolig på Sønder Boulevard eller et rækkehus i Humleby, så er der god mulighed for at kunne sælge din bolig.

I dagens marked står du som boligsælger i en god position på Vesterbro. Boligmarkedet på Vesterbro betragtes som sælgers marked. Der er mange købere om buddet og stor konkurrence blandt ejendomsmæglerne.

Den store konkurrence hos mæglerne på Vesterbro giver dig en fordel, når du skal sammenligne og finde den bedste ejendomsmægler for dig. Når du udfylder skemaet, vil ejendomsmæglerne kontakte dig for at aftale, hvornår de kan vurdere din bolig. Herefter giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige tilbud.

Få salgsvurderinger

Vesterbro er stadig i udvikling, og boliger i de forskellige områder i bydelen kan gå for vidt forskellige priser. Derfor er det smart at finde dig en mægler, som har fingeren på pulsen i forhold til Vesterbros boligmarked. Én, som er lokalkendt og kan vurdere din bolig realistisk.

Om Ejendomsmægler.dk

Ejendomsmægler.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter en kompetent ejendomsmægler med erfaring inden for at sælge din type bolig.

Vores dygtige samarbejdspartnere kan hjælpe dig med alt fra salg af helårsbolig, sommerhus, landbrug og grunde. Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode salgstilbud og realistiske salgsvurderinger uden selv at skulle bruge lang tid på at lede.

Ejendomsmægler.dk er udviklet og drevet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Læs mere

check icon

Spar tid

Spild ikke tiden med at indhente tilbud. Lad professionelle og lokalkendte ejendomsmæglere kontakte dig med gode tilbud.

check icon

Spar penge

Ejendomsmæglerne ved, at de konkurrerer om dig som kunde. Du kan være sikker på, at de giver dig deres bedste tilbud.

check icon

Vælg det bedste

Vælg det bedste tilbud. Find en ejendomsmægler, du har tillid til og kemi med – en god mægler kan sikre et godt boligsalg.

Få tilbud fra flere ejendomsmæglere

Landsoversigt