Find den bedste ejendomsmægler på Amager for dig

Skal du til at sælge din bolig på Amager? Brug vores gratis tjeneste til at lade kompetente ejendomsmæglere på Amager konkurrere om dit boligsalg. Sammenlign tilbud og vælg den bedste ejendomsmægler for dig.

Sådan gør du
 1. Udfyld skemaet

  Dit boligsalg sendes automatisk i udbud til udvalgte mæglere på Amager.

 2. Sammenlign tilbud fra flere ejendomsmæglere

  Du bliver kontaktet af op til fire mæglere, som kan vurdere din bolig. Når de har vurderet din bolig, kan du nemt sammenligne tilbud, gebyrer, salgsstrategi, lokalkendskab osv.

 3. Vælg den bedste ejendomsmægler for dig og dit boligsalg

  Reflektér over, hvordan kemien er med mæglerne og hvilken du stoler mest på kan sælge din bolig. Den billigste ejendomsmægler er ikke nødvendigvis den bedste.

Når du har udfyldt skemaet, bliver du kontaktet af op til fire lokalkendte mæglere. De er alle interesserede i at sælge din bolig og vil konkurrere om dit boligsalg ved at vurdere din bolig realistisk og give deres allerbedste tilbud. Du skal bare sammenligne tilbuddene fra ejendomsmæglerne. Det er helt gratis og uforpligtende – du må altså gerne sige pænt nej tak.

Bliv kontaktet af flere mæglere

Vores samarbejdspartnere er alle registrerede ejendomsmæglere i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister, så du kan trygt stole på, at du får tilbud fra reelle og kvalificerede mæglere.

Sæt din bolig til salg på Amager

Amager er blevet et attraktivt sted at bo, og der vil garanteret være mange mæglere, der ønsker at sælge din bolig. Udvalget af ejendomsmæglere er stort, så det kan være svært at gennemskue, hvilken mægler på Amager, som er bedst for dit boligsalg.

En god ejendomsmægler kan være sin egen vægt værd i guld. Den gode mægler kan nemlig være med til at sikre dig en større salgssum eller sælge din bolig hurtigt, hvis du ønsker det. Men vigtigst af alt vil en god ejendomsmægler kunne give dig ro i maven omkring dit boligsalg.

På Amager finder du både ejendomsmæglere fra større, landsdækkende kæder og mindre, lokale mæglere. Det ene behøver ikke være bedre end det andet, men det vil være en god idé at indhente tilbud fra flere mæglere, så du kan sammenligne dem.

Derfor skal du sammenligne ejendomsmæglere

Hvem er den bedste ejendomsmægler på Amager? Det vil altid være en personlig vurdering. Den bedste mægler for dig er ikke nødvendigvis den bedste for din nabo. Derfor hjælper det sjældent at læse toplister over de bedste ejendomsmæglere i landet.

Men hvordan finder du så frem til den bedste ejendomsmægler for dig? Et godt bud ville være at udfylde skemaet på Ejendomsmægler.dk, så du slipper for at endevende nettet for at finde frem til samtlige ejendomsmæglere i dit nabolag. Vi gør arbejdet for dig og får ejendomsmæglerne til at kontakte dig med deres bedste tilbud til dit boligsalg.

Du står bedre som boligsælger, når du modtager flere tilbud. Der kan være mange penge at spare på dit boligsalg ved at sammenligne salærer, marketingstrategi og salgsvurderinger, og se, om du kan forhandle prisen.

Sammenlign ejendomsmæglere

Når du skal sammenligne og vælge ejendomsmægler, kan det være smart at tænke lidt over dine egne kriterier for en god mægler. Her har du et par bud på, hvad som kan være vigtigt i sammenligningen af mæglere på Amager:

 • Har mægleren erfaring med at sælge boliger på Amager?

 • Vil du sælge din bolig hurtigt? Eller til så høj pris som muligt?

 • Har mægleren en plan med dit boligsalg?

 • Har du god kemi med ejendomsmægleren? Føler du dig tryg ved, at mægleren kan sælge din bolig?

 • Har mægleren et stort netværk? Kender de måske allerede en potentiel køber?

Boligmarkedet på Amager

Som Danmarks tættest befolkede ø, og en del af Københavns kommune, er Amager fyldt med byliv, skøn natur og forbindelser til resten af verden gennem Københavns Lufthavn. Dét skaber et brandvarmt boligmarked med mange sælgere og købere.

Du vil næsten altid opleve mange boliger på markedet. Når du sætter din bolig til salg på Amager, kommer du til at kæmpe med et hav af andre boligsælgere om købernes opmærksomhed. En god ejendomsmægler vil kunne få din bolig til at skille sig ud fra mængden.

Ejerlejligheder på Amager er svært eftertragtede og går som varmt brød. Ifølge tal fra Finans Danmark er liggetiden for ejerlejligheder på Amager i den lave ende på landsplan. Det samme gælder huse til salg på Amager, som ofte hurtigt bliver revet væk. Der er altså rig mulighed for et hurtigt salg, hvis du ønsker det.

Indhent tilbud fra mæglere

Amager består af flere forskellige og fine områder, som det centrale Christianshavn, populære Islands Brygge, Ørestadens nybyggerier og idylliske Dragør. Det kan være en fordel for dig, hvis din ejendomsmægler har erfaring med at sælge boliger på de forskellige steder på Amager.

Uanset om du ønsker at sætte din lejlighed til salg på Amagerbro, din andelsbolig på Islands Brygge, eller dit rækkehus ved Amager Strandvej, så vil det være en god idé at komme i kontakt med en lokalkendt ejendomsmægler, som har kendskab til Amagers boligmarked.

Om Ejendomsmægler.dk

Ejendomsmægler.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter en dygtig ejendomsmægler med erfaring inden for at sælge din type bolig.

Vores dygtige samarbejdspartnere kan hjælpe dig med alt fra salg af helårsbolig, sommerhus, landbrug og grunde. Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode salgstilbud og realistiske salgsvurderinger uden selv at skulle bruge lang tid på at lede.

Ejendomsmægler.dk er udviklet og drevet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Læs mere

check icon

Spar tid

Spild ikke tiden med at indhente tilbud. Lad professionelle og lokalkendte ejendomsmæglere kontakte dig med gode tilbud.

check icon

Spar penge

Ejendomsmæglerne ved, at de konkurrerer om dig som kunde. Du kan være sikker på, at de giver dig deres bedste tilbud.

check icon

Vælg det bedste

Vælg det bedste tilbud. Find en ejendomsmægler, du har tillid til og kemi med – en god mægler kan sikre et godt boligsalg.

Få tilbud fra flere ejendomsmæglere

Landsoversigt