Find den bedste ejendomsmægler i Valby for dig

Boligsalg er et stort skridt. Derfor er det en god idé at vælge ejendomsmægler med omhu. Brug vores gratis tjeneste til at lade kvalificerede ejendomsmæglere i Valby konkurrere om dit boligsalg. Sammenlign tilbud og vælg den bedste ejendomsmægler for dig

Sådan gør du
 1. Udfyld skemaet

  Dit boligsalg sendes automatisk i udbud til udvalgte mæglere i Valby.

 2. Sammenlign tilbud fra mæglere

  Du bliver kontaktet af op til fire mæglere, som kan vurdere din bolig. Når de har vurderet din bolig, kan du nemt sammenligne tilbud, gebyrer, salgsstrategi, lokalkendskab osv.

 3. Vælg den bedste ejendomsmægler for dig

  Reflektér over, hvilken mægler du har kemi med og stoler på. Den billigste ejendomsmægler er ikke nødvendigvis den bedste.

Når du har udfyldt skemaet, bliver du kontaktet af op til fire lokalkendte mæglere. De er alle interesserede i at sælge din bolig og vil konkurrere om dit boligsalg ved at vurdere din bolig realistisk og give deres bedste tilbud. Du skal bare sammenligne tilbuddene fra ejendomsmæglerne. Det er helt gratis og uforpligtende – du må altså gerne sige nej tak.

Find ejendomsmægler nu

Alle vores samarbejdspartnere er registrerede ejendomsmæglere i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister, så du kan trygt stole på, at du får tilbud fra reelle og dygtige mæglere.

Sæt din bolig til salg i Valby

Som i resten af København er der et hav af ejendomsmæglere på gader og stræder i Valby. Du kan både vælge mæglere fra store, landsdækkende kæder og mindre, lokale kæder i Valby.

Den bedste ejendomsmægler i Valby er den mægler, der giver dig ro i maven omkring dit boligsalg. En god ejendomsmægler kan sikre dig større salgssum eller sælge din bolig så hurtigt som muligt, hvis det er det, du ønsker.

Ved at bruge vores tjeneste sparer du en masse tid. Du skal ikke selv stemme dørklokker og opstøve ejendomsmæglere. Vi gør i stedet alt arbejdet og får ejendomsmæglerne til at komme til dig med deres bedste tilbud til dit boligsalg.

Sammenlign ejendomsmæglere

Vælg mægler med omhu – det har stor betydning for dit boligsalg. Her er et par ting, du kan tænke over, når du skal sammenligne ejendomsmæglere til dit boligsalg i Valby:

 • Har mægleren erfaring med at sælge boliger i Valby?

 • Vil du sælge din bolig hurtigt? Eller til så høj pris som muligt?

 • Hvor meget, synes du selv, en ejendomsmægler er værd?

 • Hvad får du egentlig for pengene?

 • Har du god kemi med ejendomsmægleren? Føler du dig tryg ved, at mægleren kan sælge din bolig?

Boligmarkedet i Valby

Det superaktive boligmarked i København får flere og flere til at se mod Valby som et alternativ til de københavnske brokvarterer. Placeringen tæt på både hovedstadens pulserende byliv og skøn natur i egen baghave i form af Valbyparken har gjort Valby til et attraktivt sted for mange at købe bolig.

Det har ført til, at efterspørgslen på boliger i Valby har været stigende de seneste mange år, og kvadratmeterprisen har aldrig været højere end nu. Ifølge tal fra Finans Danmark har Valby det seneste årti haft en af de laveste gennemsnitlige liggetider for ejerlejligheder i hele landet. Du har derfor mulighed for et hurtigt salg, hvis du ønsker det.

Indhent tilbud fra mæglere

Boligmarkedet i Valby er kendetegnet ved, at du får mere for pengene end i det Indre København. Det har gjort det ideelt for førstegangskøbere at købe ejerlejligheder, andelsboliger og rækkehuse i Valby. Som sælger vil du derfor opleve, at der er mange mulige købere om buddet.

Valby rummer mange forskellige boligtyper, men er især kendt for, at der er mere plads til villaer og rækkehuse. Det tiltrækker mange. Så når du sælger dit hus i Valby, er der en god chance for, at de nye ejere bliver en ung familie, der ønsker sig mere plads at boltre sig på.

Det er dog ikke kun villaer og rækkehuse, der går som varmt brød i Valby. Hvis du skal sælge en rummelig ejerlejlighed eller en mindre andelsbolig, er der også god mulighed for en hurtig handel.

Mangfoldigheden i Valbys boligmarked gør, at det kan være smart at alliere sig med en ejendomsmægler, som har indgående kendskab og speciale i at sælge de forskellige typer af boliger i Valby. På den måde kan du sikre dig den bedste salgspris for din bolig.

Så uanset om du skal sælge en andelsbolig på Valby Langgade, en villa i Den Røde by, en liebhaverbolig i Den Hvide by, eller et rækkehus ved Vigerslevparken, gør du det nok bedst med en lokalkendt mægler vest for Valby Bakke.

Find ejendomsmægler

Om Ejendomsmægler.dk

Ejendomsmægler.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter en dygtig ejendomsmægler med speciale inden for at sælge din type bolig.

Vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig med alt fra salg af helårsbolig, sommerhus, landbrug og grunde. Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode salgstilbud og realistiske salgsvurderinger uden selv at skulle bruge lang tid på at lede.

Ejendomsmægler.dk er udviklet og drevet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Læs mere

check icon

Spar tid

Spild ikke tiden med at indhente tilbud. Lad professionelle og lokalkendte ejendomsmæglere kontakte dig med gode tilbud.

check icon

Spar penge

Ejendomsmæglerne ved, at de konkurrerer om dig som kunde. Du kan være sikker på, at de giver dig deres bedste tilbud.

check icon

Vælg det bedste

Vælg det bedste tilbud. Find en ejendomsmægler, du har tillid til og kemi med – en god mægler kan sikre et godt boligsalg.

Få tilbud fra flere ejendomsmæglere

Landsoversigt