Om Ejendomsmægler.dk

Vi sætter nemt og hurtigt kommende boligsælgere i kontakt med relevante og lokalkendte ejendomsmæglere, der kan give en realistisk salgsvurdering og et godt salgstilbud.

Er du ejendomsmægler? Læs mere om, hvordan du kan samarbejde med os her.

Idéen bag

Det er ikke hver dag, du sælger din bolig, og for de fleste danskere er det en meget stor økonomisk beslutning, der kræver mange overvejelser.

Alligevel vælger mange uden at blinke den første ejendomsmægler, de støder på. Det er en skam. Den første er nemlig ikke altid den bedste, og tit kan det betale sig at undersøge markedet ordentligt og sammenligne flere tilbud.

Men hvorfor vælger så mange den første mægler, de støder på? Det spurgte vi venner og bekendte om. De fleste svarede, at det var for tidskrævende og besværligt at tage kontakt til flere mæglere. Det behøver det ikke at være. Derfor startede vi Ejendomsmægler.dk.

Vores mål

Gulbrand Øverbye
Produktansvarlig: Gulbrand Øverbye.

Vores mål er at være den bedste, sikreste og mest brugervenlige platform til at indhente tilbud fra ejendomsmæglere.

Hver eneste dag arbejder vi på at sørge for, at du nemt og hurtigt får salgsvurderinger og tilbud fra troværdige, lokale ejendomsmæglere, der vurderer din bolig realistisk og sælger den så hurtigt som muligt.

Vi driver en tjeneste, der er skabt for forbrugerne. Vi er til for at gøre det nemt at finde en ejendomsmægler. Vi er til for dig.

Du kommer som bruger i første række. Derfor er Ejendomsmægler.dk helt gratis og uforpligtende at bruge for dig som forbruger.

Det er ikke gratis at drive en tilbudstjeneste – men det skal ikke gå ud over dig som forbruger. Vi giver ejendomsmæglerne en gylden mulighed for at komme i kontakt med dig, og derfor betaler de et mindre beløb til os. Mæglerne ved, at du altid kan takke nej, og derfor giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige tilbud.

Hvordan virker Ejendomsmægler.dk?

Ejendomsmægler.dk er en tilbudstjeneste, hvor du kan få uforpligtende salgstilbud fra lokalkendte ejendomsmæglere. Hvis du går med planer om at sælge, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige mægler.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en kort kontaktformular med den mest nødvendige information om din bolig. Så finder vi flere ejendomsmæglere, som giver dig deres bedste tilbud på at sælge din bolig.

Tanken er, at du skal bruge så kort tid som muligt på at finde mæglere og indhente tilbud. Så kan du i stedet bruge tid på at sammenligne de forskellige salgstilbud og vælge den ejendomsmægler, der passer bedst til dig.

Det er både gratis og uforpligtende at bruge Ejendomsmægler.dk, så hvis du ikke får et godt tilbud, kan du altid takke nej til alle de tilbud, du får.

Læs mere om, hvordan Ejendomsmægler.dk fungerer her.

Hvem er vi?

Anders Øie
Forretningsansvarlig: Anders Øie.

Ejendomsmægler.dk er udviklet, ejet og drevet af det norske selskab Nettbureau AS. Vi har mange års erfaring med at skabe forbindelser mellem forbrugere og virksomheder, der tilbyder produkter og ydelser som er nødvendige i hverdagen – til en god pris, selvfølgelig.

Siden 2009 har vi udviklet tjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger og sikrer, at du kommer i kontakt med professionelle og reelle udbydere – uanset om du er på jagt efter en ejendomsmægler, et flyttefirma, en ny a-kasse eller bredbånd.

Du kan læse mere om os og vores historie på Nettbureaus hjemmeside.

Privatlivspolitik

Når du bruger Ejendomsmægler.dk til at indhente tilbud fra mæglere, skal du indtaste nogle personlige oplysninger i kontaktformularen. Dine oplysninger bliver kun sendt til relevante mæglere, der kan give tilbud på at sælge din bolig.

Du kan føle dig helt tryg, når du bruger kontaktformularen på Ejendomsmægler.dk. Vi passer godt på dine personlige oplysninger og behandler dem fortroligt. Vi bruger dem kun til at sørge for, at du bliver kontaktet af relevante mæglere.

Vi sender dig heller ikke irriterende mails og nyhedsbreve. Den eneste mail, du kommer til at få fra os, er en bekræftelsesmail om, at vi har modtaget din henvendelse.

Læs gerne vores privatlivs- og cookiepolitik.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris og ros, vil vi meget gerne høre fra dig. Send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Landsoversigt