Sådan bruger du Ejendomsmægler.dk

Ejendomsmægler.dk er lavet til dig, der leder efter en mægler til at sælge hus, lejlighed, sommerhus, landbrug eller en grund. Vores tilbudstjeneste skal gøre det nemt for dig, der står overfor et boligsalg, hurtigt at indhente tilbud fra relevante ejendomsmæglere.

Ejendomsmægler.dk er en sammenlignings- og tilbudstjeneste, der hjælper dig med at indhente tilbud fra flere ejendomsmæglere.

Du får hurtigt et overblik over, hvad de forskellige mæglere tilbyder, og hvad det vil koste at sælge din bolig hos hver ejendomsmægler.

Sådan gør du:

  • Udfyld skemaet: Indtast informationer om dig og din boligtype. Du kan angive, om du har særlige behov forbundet med dit boligsalg. Vi lover, at dine oplysninger ikke kommer på afveje. Dine oplysninger bliver kun delt med relevante mæglere.
  • Få tilbud: Når du har udfyldt skemaet, bliver du kontaktet af de ejendomsmæglere, der kender til dit lokalområde og har erfaring med boliger som din. Du modtager op til fire tilbud.
  • Sammenlign mæglere: Når du har modtaget dine tilbud, kan du sammenligne mæglerne og beslutte, om du vil takke ja til et af tilbuddene.

Det er vigtigt, at du tager dig tid til at indhente og sammenligne tilbud, så du ikke betaler overpris for at sælge din bolig.

Men det er lige så vigtigt, at du ikke udelukkende vælger mægler på baggrund af pris. Boligsalg er en stor beslutning, og det er vigtigt, at du har kemi med din mægler.

Husk at lytte til din mavefornemmelse. Vælg en ejendomsmægler, du har tillid til, og som har respekt for dine behov i salgsprocessen.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg også bruge Ejendomsmægler.dk, hvis jeg skal sælge grunde?

Ja, du markerer bare ud for "Grund" i skemaet. Princippet er det samme.

Kan jeg sælge udenlandsk ejendom igennem Ejendomsmægler.dk?

Nej, det er desværre ikke muligt lige nu. Hvis vi oplever, at mange efterspørger det, vil vi se på, om vi kan give mulighed for det.

Kan jeg bruge Ejendomsmægler.dk, hvis jeg skal købe en bolig?

Nej, desværre. Lige nu er Ejendomsmægler.dk kun en tjeneste for boligejere, der enten skal sælge eller har behov for en værdiansættelse. Men send gerne en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har ønsker til udvidelser af tjenesten.

Hvad får I ud af, at jeg bruger Ejendomsmægler.dk?

Vi modtager et beløb, når vi sender din forespørgsel videre til udvalgte ejendomsmæglere. Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu, og vi giver ikke alle, der vil betale for det, mulighed for at kontakte dig med tilbud. Vi er meget bevidste om, at vi har et ansvar for, at du kun bliver kontaktet af seriøse og ordentlige mæglere. Vi samarbejder kun med de mæglere, vi har tillid til.

Hvem står bag Ejendomsmægler.dk?

Vi er en del af den norske IT-virksomhed Nettbureau. Du kan læse mere om os, der står bag tjenesten her.

Landsoversigt