Få flere kunder via Ejendomsmægler.dk

Få forespørgsler fra potentielle kunder, der aktivt leder efter en ejendomsmægler i dit lokalområde. Bliv en del af holdet og få hurtigt flere salgsopgaver via Ejendomsmægler.dk.

Vil du gerne have flere salgsopgaver? Ejendomsmægler.dk indhenter forespørgsler fra kommende boligsælgere.

Jeg vil have flere salgsopgaver!

Kom i kontakt med boligejere, som aktivt leder efter en kompetent og professionel ejendomsmægler med lokalkendskab.

Som samarbejdspartner på Ejendomsmægler.dk får du tilgang til henvendelser fra potentielle kunder i de områder, din virksomhed dækker. Vi sender rygende varme og relevante leads til dig via vores eget CRM-system, e-mail eller en integration i dit CRM-system.

Det vi tilbyder – kort fortalt
  • Ingen opstartsgebyrer
  • Ingen bindingsperiode – du kan opsige fra dag til dag, hvis du ikke er tilfreds
  • Du vælger selv, hvor mange henvendelser pr. dag/uge/måned din virksomhed vil tage imod
  • Segmentér ud fra boligtype, privat/virksomhed og lokalområde
  • Hver henvendelse deles maks. med tre andre aktører
  • Du faktureres bagudrettet for de leads, din virksomhed modtager
  • Alle henvendelser sendes lynhurtigt og behandles i henhold til GDPR.

Bliv en del af vores netværk og få flere salgsopgaver – uden at bruge urimeligt mange timer og penge på markedsføring. Hos Ejendomsmægler.dk sætter vi private og virksomheder, der aktivt søger en ejendomsmægler, i kontakt med relevante mæglere.

Vi gør det nemt for brugerne at få tilbud fra professionelle og dygtige ejendomsmæglere – og nemt for dig som mægler at få nye kunder i butikken. Det lyder alt sammen meget godt, ikke? Men vi er ikke helt færdige med at præsentere os selv. Det bliver endnu bedre.

Jeg vil samarbejde med jer!

Kvalitet og relevans

Vores brugere benytter sig af Ejendomsmægler.dk, fordi de reelt er på jagt efter en mægler til at sælge deres bolig – og ikke fordi de tilfældigvis snublede forbi ‘værdivurdering af bolig’, mens de egentlig var i gang med at lede efter noget andet.

Vi tror på kvalitet frem for kvantitet. Derfor fokuserer vi kun på én ting. Det er vigtigt for os, at du som mægler føler, at der er relevans og kvalitet i de forespørgsler, du får.

På den måde adskiller vi os fra andre tilbudstjenester, hvor brugerne kan bestille tilbud på alt fra håndværkeropgaver til boligsalg.

Jeg vil høre mere!

Illustration af en som udfylder skemaet på Ejendomsmægler.dk

Ingen binding, fuld kontrol

Du skal ikke bekymre dig om luskede bindingsperioder. Vi tror på, at åbenhed og tillid er vejen til et godt samarbejde.

Derfor opererer vi hverken med opstartsgebyrer eller bindingsperioder. Det betyder også, at du nemt og hurtigt kan komme i gang med at modtage brandvarme leads via Ejendomsmægler.dk.

Du kan nemt pause eller stoppe henvendelser efter behov, og hvis du ikke er tilfreds, kan du opsige fra dag til dag. Men det bliver selvfølgelig slet ikke relevant. For du kommer til at blive stjerneglad for de leads, vi sender i din retning.

Ja tak, fortæl mere!

Illustration af en, som skruer en knap på for at modtage leads.

Vælg type og område

Vi får kundehenvendelser fra hele Danmark – men det behøver du ikke. Du vælger selv, hvor du vil have leads fra. Angiv, hvilket geografisk område du dækker, så sender vi henvendelser fra netop det område.

Du vælger, hvilke typer henvendelser du vil modtage, og hvem du vil modtage henvendelser fra.

Du kan eksempelvis vælge, om du både vil have henvendelser fra privat- og erhvervskunder, og om du vil have henvendelser om at sælge bolig, sommerhus, landbrug, grund osv.

Bliv samarbejdspartner

Illustration af person som peger på et kort over Danmark.

Du konkurrerer med flere, men aldrig mere end tre

En grundsten hos Ejendomsmægler.dk er, at brugerne får tilbud fra flere mæglere. Du får altså ikke de varme leads helt for dig selv. Til gengæld kommer du i kontakt med en masse kommende boligsælgere, der er oprigtigt interesserede i dine tilbud.

Det ville jo være nemmere for dig, hvis du ikke skulle dele med nogen. Det ved vi. Men for os handler det om at sikre kvalitet for både vores brugere og samarbejdspartnere – og lidt sund konkurrence har aldrig skadet en dygtig ejendomsmægler, vel?

Hvis konkurrence er godt, hvorfor lader vi så ikke bare så mange ejendomsmæglere som muligt konkurrere? Fordi vi tror på kvalitet frem for kvantitet. Brugerne får fire brandgode tilbud frem for en masse halvgode, og du skal aldrig konkurrere med mere end tre andre mæglere. Det, synes vi, er fair for alle parter.

Bliv samarbejdspartner

Hvem er vi?

Ejendomsmægler.dk er drevet og udviklet af IT-virksomheden Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester. Vi har mange års erfaring og driver i dag mere end 30 af slagsen i 4 lande.

I Danmark driver vi blandt andre Bredbånd.com, Varmepumpe.dk og A-kasse.nu. Du kan læse mere om os og vores tjenester på Nettbureaus hjemmeside.

Vi giver ikke brugerne anbefalinger om, hvilken ejendomsmægler de bør vælge. Alle mæglere har det præcis samme udgangspunkt, når de modtager en forespørgsel via Ejendomsmægler.dk. Brugeren vælger frit, hvilket tilbud hun takker ja til.

Sådan kommer du i gangcheck icon

Bliv samarbejdspartner

Udfyld kontaktformularen eller send en mail til nikolai@ejendomsmægler.dk..

check icon

Modtag leads

Få forespørgsler fra kommende boligsælgere, der aktivt leder efter tilbud fra ejendomsmæglere.

check icon

Få nye kunder

Skab personlig kontakt med potentielle kunder og øg dit salg.

Jeg vil samarbejde med jer!

Landsoversigt