Find en god ejendomsmægler på Islands Brygge

Skal du sætte lejlighed eller rækkehus til salg på Islands Brygge? Hos Ejendomsmægler.dk kan du sammenligne tilbud fra flere mæglere og vælge den bedste ejendomsmægler til dig og dit boligsalg på Islands Brygge – gratis og uforpligtende

Sådan gør du
 1. Udfyld skemaet

  Dit boligsalg sendes automatisk i udbud til udvalgte mæglere med erfaring i at sælge boliger på Islands Brygge.

 2. Sammenlign tilbud fra flere ejendomsmæglere

  Du bliver kontaktet af op til fire mæglere, som kan vurdere din bolig. Når de har vurderet din bolig, kan du nemt sammenligne tilbud, gebyrer, salgsstrategi, lokalkendskab osv.

 3. Vælg den bedste ejendomsmægler for dig og dit boligsalg

  Reflektér over, hvordan kemien er med mæglerne, og hvilken du stoler mest på kan sælge din bolig. Den billigste ejendomsmægler er ikke nødvendigvis den bedste.

Når du har udfyldt skemaet, bliver du kontaktet af op til fire lokalkendte mæglere. De konkurrerer om dit boligsalg ved at vurdere din bolig realistisk og give deres bedste tilbud til dig. Du skal bare sammenligne tilbuddene fra ejendomsmæglerne. Det er helt gratis og uforpligtende – du må altså gerne sige nej tak.

Få tilbud fra ejendomsmæglere

Vores samarbejdspartnere er registrerede ejendomsmæglere i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister, så du kan trygt stole på, at du får tilbud fra reelle og kvalificerede mæglere.

Derfor bør du sammenligne ejendomsmæglere

Du bør sammenligne ejendomsmæglere, fordi det stiller dig i en bedre position i forhold til dit boligsalg. Når du modtager tilbud fra flere mæglere, får du et indblik i, hvad prisen bør være på din bolig og hvad de forskellige ejendomsmæglere kan tilbyde dig.

Det er ikke kun os, der synes, det er vigtigt at sammenligne ejendomsmæglere. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen anbefaler dig som boligsælger at indhente tilbud fra flere mæglere, før du sælger din bolig.

Når du sammenligner ejendomsmæglere, vil du også stå bedre i en eventuel forhandlingssituation med mæglerne. Det er faktisk muligt at forhandle med dem. Ifølge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen får ni ud af ti boligsælgere sat prisen ned på deres ejendomsmægler, når de forhandler om den.

Når du skal sammenligne og vælge ejendomsmægler, kan det være smart at tænke lidt over dine egne kriterier for en god mægler. Her har du et par bud på hvad, der kan være vigtigt i sammenligningen af mæglere på Islands Brygge:

 • Har mægleren erfaring med at sælge boliger på Islands Brygge?

 • Vil du sælge din bolig hurtigt? Eller til så høj pris som muligt?

 • Hvad er mæglerens plan for dit boligsalg?

 • Har du god kemi med ejendomsmægleren? Føler du dig tryg ved, at mægleren kan sælge din bolig?

 • Har mægleren et stort netværk? Har de måske allerede en potentiel køber klar?

Sammenlign ejendomsmæglere

Boligmarkedet på Islands Brygge

Beliggenheden langs Københavns Havn, nybyggede havnebadsfaciliteter og grønne oaser med plads til at sole sig har gjort Islands Brygge til et hotspot for badeglade københavnere og sociale sammenkomster.

Islands Brygge er også blevet et populært sted at købe bolig. Ved at være et stenkast fra Indre By og Amager Fælleds natur i baghaven er bydelen særdeles attraktiv. Derfor står du i en god position, hvis du vil sætte din lejlighed eller rækkehus til salg på Islands Brygge.

Islands Brygge har udviklet sig fra arbejderkvarter med en masse industri til moderne boligområde med grønne områder. Det er blevet en foretrukken bydel for både unge studerende, småbørnsfamilier og ressourcestærke folk med lange uddannelser.

Der er altså rig mulighed for at sælge din bolig, uanset om det er en andelsbolig i Njalsgade, et nybygget rækkehus i Havnevigen eller en ejerlejlighed med udsigt over Sydhavnen.

Som boligsælger på Islands Brygge står du nemlig i en god position. Boligmarkedet betragtes som sælgers marked. Der er mange købere derude og tæt konkurrence blandt ejendomsmæglerne på Islands Brygge.

Konkurrencen hos mæglerne på Islands Brygge giver dig en fordel, når du skal sammenligne og finde den bedste mægler for dig. Når du udfylder skemaet, vil ejendomsmæglerne kontakte dig for at aftale, hvornår de kan vurdere din bolig. Herefter giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige tilbud.

Få salgsvurderinger

Islands Brygge er stadig i rivende udvikling. Derfor er det smart at finde dig en mægler, som har fingeren på pulsen i forhold til boligmarkedet på Islands Brygge. Én, som er lokalkendt og kan vurdere din bolig realistisk.

Om Ejendomsmægler.dk

Ejendomsmægler.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter en kompetent ejendomsmægler med erfaring inden for at sælge din type bolig.

Vores dygtige samarbejdspartnere kan hjælpe dig med alt fra salg af helårsbolig, sommerhus, landbrug og grunde. Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode salgstilbud og realistiske salgsvurderinger uden selv at skulle bruge lang tid på at lede.

Ejendomsmægler.dk er udviklet og drevet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Læs mere

check icon

Spar tid

Spild ikke tiden med at indhente tilbud. Lad professionelle og lokalkendte ejendomsmæglere kontakte dig med gode tilbud.

check icon

Spar penge

Ejendomsmæglerne ved, at de konkurrerer om dig som kunde. Du kan være sikker på, at de giver dig deres bedste tilbud.

check icon

Vælg det bedste

Vælg det bedste tilbud. Find en ejendomsmægler, du har tillid til og kemi med – en god mægler kan sikre et godt boligsalg.

Få tilbud fra flere ejendomsmæglere

Landsoversigt