Find køberrådgiver til dit boligkøb

En køberrådgiver varetager dine interesser som boligkøber. Få altid flere tilbud, før du vælger køberrådgiver.

Ejendomsmægler.dk gør det nemt for dig at finde køberrådgivning. Udfyld skemaet. Bliv kontaktet af op til fire forskellige køberrådgivere. Vælg den bedste køberrådgiver for dig.

Når du sammenligner flere forskellige køberrådgivere, kan du nemt vælge den rådgiver, der tilbyder den bedste service til den bedste pris.

Udfyld skemaet, find køberrådgiver

Hvad er en køberrådgiver?

En køberrådgiver er typisk en ejendomsmægler eller advokat, der varetager boligkøberens interesser i en bolighandel.

Den ejendomsmægler, der har boligen til salg, er altid sælgers mand, og vedkommende varetager først og fremmest boligsælgerens interesser.

En køberrådgiver varetager dine interesser som boligkøber og kan eksempelvis hjælpe dig med at

  • forhandle prisen på boligen
  • få overblik over boligens stand og økonomi
  • gennemgå købsaftalen
  • tegne de nødvendige forsikringer
  • gennemgå de juridiske dokumenter
  • berigtige bolighandlen

Køberrådgivning dækker altså både over boligfinansiel rådgivning, byggeteknisk rådgivning, juridisk rådgivning og strategisk rådgivning i forbindelse med forhandling af boligprisen.

Find den rette køberrådgiver

Om Ejendomsmægler.dk

Ejendomsmægler.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter en kvalificeret ejendomsmægler til dit boligsalg eller en køberrådgiver til dit boligkøb.

Vores samarbejdspartnere kan både hjælpe dig med salg af helårsbolig, sommerhus, landbrug og grunde. Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode salgstilbud og realistiske salgsvurderinger uden selv at skulle bruge lang tid på at lede.

Tjenesten er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Find køberrådgiver nu

check icon

Spar tid

Spild ikke tiden med at indhente tilbud. Lad professionelle køberrådgivere kontakte dig med gode tilbud på køberrådgivning.

check icon

Spar penge

Køberrådgiverne ved, at de konkurrerer om dig som kunde. Du kan være sikker på, at de giver dig deres bedste tilbud.

check icon

Vælg det bedste

Vælg det bedste tilbud. Find en køberrådgiver, du har tillid til og som kan hjælpe dig med at komme godt gennem boligkøbet.

Få tilbud fra flere køberrådgivere

Landsoversigt